It takes a fool to love you and I'm just the fool for you

Trött

Jag hatar att göra saker "halvt". För mig har det alltid varit allt eller ingenting. Därför är jag just nu väldigt bitter på min värld när jag mår såhär! Kronisk trötthetsyndrom, hypoterios, visst ! Vilket som faktiskt, jag ät bara trött på att jag just gör allting på halvfart, är trött hela tiden, helt enkelt lever mitt liv "halvt". Tog blodprover och de kan tyda på hormonellt fel i kroppen. Vi får väl se vad som händer.

Funderingar

Hejhej!
Länge sedan! Har varken haft tid eller ork till att uppdatera här det senaste.
 
 
Häromdagen pratade jag med en vän till mig, vi pratar om vad som skulle hända till helgen och hon utbrister i ett glädjande skjut att henne pojkvän är bortrest och det ska bli så härligt/gött. Hon skulle njuta!
På ett sätt kan jag förstå henne, när man är i en relation (och speciellt om man är sambos eller gifta) så umgås man och träffas varje dag så kanske det är skönt med lite tid ifrån varandra men samtidigt blir jag lite oroad. "Ska" man verkligen bli så glad över att sin "andra hälft" som många så vackert uttrycker det inte är hemma? Tyder det på att man inte har det så roligt eller så pass avslappnat i sin relation att man inte kan vara hemma och bara njuta tillsammans?
 
 
 

Theréses egen hörna!

Den som är stark kan le åt sin svaghet!

RSS 2.0