Älska sig själv ♥



Dethär med att känna sig själv..


Förr när jag umgicks med tjejer i min ålder så har jag alltid känt mig som den "mulliga och stora" tjejen. Söt, men är den som får "ta" de killar som blir över efter att de "snygga och populära" tjejerna har fått välja.
Jag trodde faktiskt på det och fann jag mig därför i det!
Idag känner jag mig trygg i mig själv och jag vet att de killar som faller för dessa tjejer inte skulle falla för mig och tvärtom, att de killar som faller för mig inte faller för dessa tjejer.
Jag älskar att min syn har vidgats och att jag har insett att det finns olika variationer av oss alla. Ingen är den andra lik och de idealet som man strävade efter som 13-16 åring inte ens tilltalar mig längre.

Jag känner mig trygg med och kan lägga handen på hjärtat att jag väljer hellre en mysig hemmakväll med god mat och dryck med gott sällskap än en diskokväll ute på krogen.

Synen på livet har ändrats sedan man var 15 år och jag älskar det!





Canon EOS 40D + Canon EF 24-70/2,8 L USM

Livet blir bättre


Livet, jo, det blir faktiskt bättre..
Jag känner att desto äldre jag blir, desto mer lär jag känner mig själv.
Lär mig vad jag gillar, inte gillar och inser mina begränsningar samtidigt som jag ser mina styrkor.
Det är en varm känsla innanför sitt bröst som är betryggande. Jag tycker om mig själv, med mina styrkor och med mina fel. Jag har mina dagar då jag inte är den största favoritpersonen i mitt liv men så finns det även dagar som jag är favoritpersonen i mitt liv!
Jag har blivit äldre, jag har lärt känna mig själv och jag älskar mig själv för den jag är.


e

Jag taggar!



För imorgon börjar det!!!





Theréses egen hörna!

Den som är stark kan le åt sin svaghet!

RSS 2.0