Mitt namn är ..



Mitt namn är Therése Olsson
Jag är min fars och min mors dotter
jag är min pojkväns flickvän och mina bröders syster.
Jag är elev till mina lärare och mina vänners vän.
Men vem är jag?
Definerar vad jag är vem jag är?




Therése Olsson & Anders Svanström



105/65

Så sjukt frustrerande!

Jag har varit dålig/sjuk i ca 2 veckor nu och jag tycker inte om vårdcentralen så först idag gick jag dit. Inte konstigt säger jag! Jag träffar en läkare som är dansk och jag fattar i princip ingenting! I allafall så får jag ta blodprover och sen ska hon ringa mig på måndag? Hjälpsamt, Nej?
Så kommer det att de ska ta mitt blod, vilket antagligen min kropp inte tycker om..
Det blir 4 stick varav 2 i fingret samt att skjöterskan får precis så mycket blod så att det räcker. (Dessutom använde hon de "mindre" behållarna då man sticker i fingret).

Att tillägga så blev jag yr (som vanligt) så jag blev iväg skickad till en brits.. Där ligger jag i en all evighet tills min värld snurrar. :) (Det låter underbart men så är inte fallet). Mamma ber om att skjöterskan att ta mitt blodtryck och först säger hon nej och hänsvisar till att både hon och läkaren har mycket att göra, men sedan ändrar hon sig och "tar" det. 105/65 Woho!! *not. (Förklarar mitt illamående och svimfärdigheten)


Mamma bjuder på lunch och mitt paket från panduro kom idag. Efter vårdcentralen åkte jag till Emma och tjötade med henne en stund. Fick träffa hennes nya älskling, kattungen Gufus! (Som är grymt äckligt söt!)

Nu har jag skrivit tillräckligt mycket! Hoppas alla har en fin dag! Adios Guapos!


Blondinbella, jag vill ha din månadslön




HAHA!


Jag, mamma och mammas vännina Colette sitter och disskuterar julklappar. Helt plötsligt hamnar disskusionen på Blondinbella, varav jag berättade att hon tog ut i månadslön i Nov -11 som var på 61 700 kr.
Så nu sitter mamma och Colette och pratar om hur de ska starta en blogg. ;D

Lär så länge du lever





Jag har seriöst gjort det näst dummaste jag gjort i hela mitt liv denna morgon. Jag har kört bil med sommardäck när det är SNÖ ute!
Pierca tungan, hoppa bungypump you name it!  Men aldrig har jag mått så dåligt över ett beslut jag gjort som idag!




Aja, men lär så länge man lever. (OCH idag har jag lärt mig att jag ALDRIG kör i snö med sommardäck igen!)

Äger







The buried life äger, Floating äger, Studentmössbeställning äger, skrika i bilen till hög musik äger & klar med miljökunskapsprov äger.
WOHO denna dagen f*cking äger! (30/11-11)

Theréses egen hörna!

Den som är stark kan le åt sin svaghet!

RSS 2.0